Fjale te Urta

Fjale te urta popullore Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: prishtine - Postuar me: May 14, 2012 3:32 pm
Email

erza

Fjala Vret Si Plumbi ...

Kujdes Kur E Thua!!!

Postuar me: May 1, 2012 3:33 pm
Email

loni

Qyteti: Kamenic - Postuar me: April 29, 2012 6:25 am

Pa emer!

Gur gur behet mur,prej murit behet kalaja

Qyteti: gjilan - Postuar me: April 17, 2012 4:55 pm
Email

bvbzv

me nje lule s'vjen Pranvera

Postuar me: April 15, 2012 7:34 pm

zoje

Nje mik i vertet e shikon lotin e pare. . .E arrin te dytin . . . Dhe e ndalon te tretin.

Qyteti: gjilan - Postuar me: April 9, 2012 4:48 pm
Email

bardh rrahmani

Qyteti: london - Postuar me: March 26, 2012 11:29 pm
Email

mentor corleone

Qyteti: london - Postuar me: March 26, 2012 11:28 pm
Email

mentor corleone

Qyteti: london - Postuar me: March 26, 2012 11:27 pm
Email

mentor corleone

Qyteti: london - Postuar me: March 26, 2012 11:25 pm
Email

mentor corleone

Gjuha flet e fshihet, shpina pret e rrihet.

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 7 nga 72   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com