Fjale te Urta

Fjale te urta popullore Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: tiran - Postuar me: July 24, 2011 8:31 am

bella

Fjala e drejte eshte e shkurter .

Qyteti: reti - Postuar me: July 22, 2011 9:46 pm
Email

medina

ne zemren time hyre nga mendja me dole kur e pash tjetrin ti per mue nuk ezistoje

Qyteti: Ferizaj - Postuar me: July 11, 2010 8:07 am
Email

Maki

Qyteti: gjilan - Postuar me: July 10, 2010 9:42 pm
Email

lonita

ku hyn djelli nuk hyn mjeku

Qyteti: priizzRen - Postuar me: July 10, 2010 7:46 am

bLenda

Kur gaabbOn i mennqmi,quudiiet buudaLLa.

edhe asii mos i perzini fjalt e urta me thenjet e niqes a najkujt tjeter,edhe me poezi,per poezi esht wenddi atyy poezi dashurie etj etj

Qyteti: tirane - Postuar me: July 5, 2010 11:31 am
Email

jola

Esht me mir te kesh nje grusht me oushim se dy grushte me mund duke u rropatur pas eres

BIBLA

Qyteti: tirane - Postuar me: July 5, 2010 11:31 am
Email

jola

Esht me mir te kesh nje grusht me oushim se dy grushte me mund duke u rropatur pas eres

BIBLA

Qyteti: tirane - Postuar me: July 5, 2010 11:25 am
Email

jola

Esht me mir te kesh nje grusht me oushim se dy grushte me mund duke u rropatur pas eres

BIBLA

Qyteti: tirane - Postuar me: July 5, 2010 11:08 am
Email

jola

KUSH KULTIVON TOKEN DO TE KETE MJAFT BUK DHE KUSH SHKON PAS GJERAve te kota do te ketemjaft varferi

BIBLA

Qyteti: tirane - Postuar me: July 5, 2010 10:49 am
Email

jola

Te ligjte ia mbathin edhe kur nuk i ndjel kush ndersa te drejtet jan si nje luan i ri qe eshte i sigurt.

BIBLA

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 12 nga 72   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com