Fjale te Urta

Fjale te urta popullore Akullore.Com

Posto nje fraze

Qyteti: Velezh-Prizren-Kosov - Postuar me: January 2, 2012 2:47 pm
Email

Dona

Nje mik i vertet e shikon lotin e pare. . .E arrin te dytin . . . Dhe e ndalon te tretin. . .

Qyteti: prizeren - Postuar me: December 30, 2011 11:46 am
Email

krenar

GUR GUR BEHET MUR MUE BEHET KALA

Qyteti: lyon - Postuar me: December 12, 2011 11:30 am

loca

gurbeti kish nite keqe budalen te mequm nuk e ban kurse te menqurin po e bajke budall

Qyteti: tirane - Postuar me: December 9, 2011 12:42 pm
Email

pamela

zot me ruaj nga armiku se nga miku ruhem vete klm te gjith

Qyteti: prizeren - Postuar me: December 4, 2011 4:54 pm
Email

KRENAR

mur mur behet mur mur mur behet gur

Qyteti: prishtin - Postuar me: December 3, 2011 12:43 pm
Email

loreta

peshku ne deti ferterja ne zjarr!

Qyteti: Peje - Postuar me: November 22, 2011 11:00 pm
Email

Bledion

Kur ze miq te ri mos e harro mikun e vjeter.

Qyteti: Gjakov - Postuar me: November 19, 2011 2:16 am
Email

Dori

Njeriu ne jeten e tij 2 her behet femi. Kuptohet te paren her kur je duke u rritur, dhe te 2 her kur je duke vdekur.

Postuar me: November 18, 2011 3:00 pm

FLooreentiinna

ffjaLaa wreet sii pLummbii !

Qyteti: gjilan - Postuar me: November 14, 2011 5:57 pm
Email

genci-gjilan

ku dhemb dhami shkon xhuha

Top 10:    1       2      3       4       5       6        7       8       9      10

Faqe 10 nga 72   «Tjeter   Tjeter »   

[ Login Staf ]

Akullore.Com