Dashuria - Akullore.Com

Qyteti: ohrit - Postuar me: January 30, 2017 8:53 am
Email

bossi

Po rri i vetem dhe mendoj perty mendoj sekuje sespoteshoh ty tije drit e syve temi tije djell qe ndricon diten mua ma zbukuron jeten mua mashton kur me puth e me perqafon tedua

Faqe 1 nga 2893   Tjeter »